Premier Betting

Professional sports betting tips


You are not connected. Please login or register

Coments,compliments and complaints

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 11:24

Premier-BettingAdmin


Admin
Here you can leave your Coments ask questions,compliments and complaints

http://premier-betting.sportboard.net

2 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 11:27

rexar


hi admin nice work so war i hope you keep up,you are the best thanks for the tips

3 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 11:28

bettingadvice


how much are free tips sure ??

4 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 11:36

moneymaker


you are the best and is it todays tip sure ?? thx

5 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 11:44

sportklub


čao ljudi želim vam sve najbolje i samo ovako da nastavite mogu li znati odakle ste dali ste iz balkanskog regiona hvala ljepo.

6 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 11:54

ivanov


zdravo svima na forumu mrak se,interesuje me dali ima i dali ce biti zatvorena zona ?

7 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 12:10

Betnow


Pozdrav admin.
imam edno pitanje
zash ne si otvorio jednu topic za nas ljudi da postavjlame info.

8 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 14:23

pandev


odlicno pratim vas danas Smile

9 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 17:20

Premier-BettingAdmin


Admin
Pozdrav svima,vidim ima nekoliko novih clanova znaci sama sigurnost free tipa je napisana na ulogu sve zavisi kako vam se svidja kvota i par.Hvala na ljepim pohvalama ajmo da kidamo kladionice zajedno... bounce

http://premier-betting.sportboard.net

10 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 17:39

Premier-BettingAdmin


Admin
Betnow wrote:Pozdrav admin.
imam edno pitanje
zash ne si otvorio jednu topic za nas ljudi da postavjlame info.



Arrow Uskoro dolazi i zatvorena zona,svi koji tvrde da imaju info i pokazu se pouzdano idu u zatvorenu zonu koja ce brojati broj od 5-10 clanova Exclamation

http://premier-betting.sportboard.net

11 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 19:38

antic


pozzz momci najaki ste samo taka produzite i sakam na admino edno prasanje da mu postavam fala unapred so sreka.

12 Re: Coments,compliments and complaints on Sat 06 Sep 2014, 20:14

Premier-BettingAdmin


Admin
antic wrote:pozzz momci najaki ste samo taka produzite i sakam na admino edno prasanje da mu postavam fala unapred so sreka.

Arrow Contact mail : [You must be registered and logged in to see this link.] or PM

http://premier-betting.sportboard.net

13 Re: Coments,compliments and complaints on Sun 07 Sep 2014, 08:54

kingkong


Admin koliko je siguran Ilves igrao bi na veci ulog ?

14 Re: Coments,compliments and complaints on Sun 07 Sep 2014, 09:38

Premier-BettingAdmin


Admin
Znaci sama sigurnost free tipa je napisana na ulogu sve zavisi kako vam se svidja kvota i par.Hvala na ljepim pohvalama ajmo da kidamo kladionice zajedno...
Smile

http://premier-betting.sportboard.net

15 Re: Coments,compliments and complaints on Sun 07 Sep 2014, 11:58

powertip


pratim danas obe utakmice nadam se na najbolje site vam je odlican sve pohvale i od mene

16 Re: Coments,compliments and complaints on Sun 07 Sep 2014, 12:21

Premier-BettingAdmin


Admin
sportklub wrote:čao ljudi želim vam sve najbolje i samo ovako da nastavite mogu li znati odakle ste dali ste iz balkanskog regiona  hvala ljepo.
Nase skladiste je u austrija (Vienna),a cjela ekipa Premier-Betting je po cjeloj evropi !

http://premier-betting.sportboard.net

17 Re: Coments,compliments and complaints on Sun 07 Sep 2014, 13:12

lebron


pratim i ja Smile

18 Re: Coments,compliments and complaints on Tue 09 Sep 2014, 21:16

old.trafford


decki najdobri ste eve jas sega doznav za forumot ne bevte aktivni za svetskoto prvenstvo no pak sum tuka i ke ve pratam se nadevam na mnogu uspeh vo idnina Very Happy

19 Re: Coments,compliments and complaints on Wed 10 Sep 2014, 10:28

Premier-BettingAdmin


Admin
old.trafford wrote:decki najdobri ste eve jas sega doznav za forumot ne bevte aktivni za svetskoto prvenstvo no pak sum tuka i ke ve pratam se nadevam na mnogu uspeh vo idnina Very Happy


Hvala na lepim rečima,prati nas i danas Smile !

http://premier-betting.sportboard.net

20 Re: Coments,compliments and complaints on Mon 15 Sep 2014, 12:44

lebron


najbolji ste samo ovako idemo dalje Basketball

21 Re: Coments,compliments and complaints on Mon 15 Sep 2014, 12:52

Premier-BettingAdmin


Admin
lebron wrote:najbolji ste samo ovako idemo dalje Basketball



Idemo dalje samo,samo napred i u istom ritmu hvala na cestitkama bounce

http://premier-betting.sportboard.net

22 Re: Coments,compliments and complaints on Mon 15 Sep 2014, 13:21

expert


thanks, great job.

23 Re: Coments,compliments and complaints on Mon 15 Sep 2014, 15:08

Premier-BettingAdmin


Admin
expert wrote:thanks, great job.



Thanks What a Face cheers santa jocolor

http://premier-betting.sportboard.net

24 Re: Coments,compliments and complaints on Fri 19 Sep 2014, 18:39

powertip


tooo care hvala ti puno,cesitatm dobices pare u ponedeljak !!! kraljuu

25 Re: Coments,compliments and complaints on Fri 19 Sep 2014, 21:26

Premier-BettingAdmin


Admin
Hvala na cectitkama,pa da podjelmo i za nase clanove koje nisu uzeli paket Smile . Sutra idemo sljedeca kvota 1.85 10|10


Srdacno vas Premier-Betting forums



[You must be registered and logged in to see this image.]



[You must be registered and logged in to see this image.]

http://premier-betting.sportboard.net

26 Re: Coments,compliments and complaints on Fri 10 Oct 2014, 21:19

50cent


hvala za kipar odlicno svi cekamo sutra Smile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum